Moravia 92 - Rød 92 cm bred vedkomfyr emalje

Moravia 92 er en imponerende vedkomfyr som er perfekt for oppvarming, matlaging og baking. Med sitt romslige brennkammer kan du benytte vedkubber på opptil 450 mm lengde. Brennkammeret er utstyrt med solide chamottesteiner (harde steiner), og har en støpejernsrist i bunnen som enkelt kan roteres for å få asken ned i den uttrekkbare askeskuffen under.


NOK 33900,-

Detaljert varebeskrivelse

Brennkammeret er utformet for optimal varmefordeling og effektiv forbrenning. Med en  ytelse på 7-10 kW sørger Moravia 92 for en behagelig og pålitelig oppvarming.

Vedkomfyren har også en praktisk stekeovn med emaljert innside, som tillater baking og steking på høye temperaturer over 200 grader.
Nederst er en oppbevaringsboks hvor tilbehør og redskaper kan oppbevares.

En av fordelene med ovnen er dens fleksible tilkoblingsmuligheter til skorsteinen. Standardversjonen gir deg tre alternativer for tilkobling - enten fra baksiden, siden eller toppen av komfyren. Dette gir deg muligheten til å tilpasse installasjonen etter dine behov og plassering av skorsteinen.


Ovnen kommer i høyre og venstre versjon. Uttak for røykrøret kommer da på motsatt side av brennkammeret.

Moravia 92 er designet med fokus på både funksjonalitet og estetikk. Den moderne rustikke stilen kombinerer holdbarhet med en tiltalende visuell appell. Den store glassdøren til brennkammeret gir et fint flammebilde, og skaper en koselig atmosfære i rommet.

Tekniske data:

Høyde/Bredde/Dybde:
850 / 924 / 600 mm
Vekt:
175
Effekt:
7-10 kW
Virkningsgrad:
80,6 %
Vedlengde:45 cm
Tilkobling:Bak/opp/side
Røykrør Ø:120 mm
Brennkammer mål (bxhxd)
220 x 190 x 450 mm
Stekeovn (bxhxd):
300 x 250 x 430 mm
Mulighet for frisklufttilkobling:
Nei
Min. avstand til brennbart side40 cm
Min. avstand til brennbart bak40 cm
Min. avstand til brannmur side10 cm
Min. avstand til brannmur bak10 cm