Vedovn | Godt Innsyn | Westbo Victoria Liten

Et utmerket valg for dagligstuen, hytten eller sommerhuset. Victoria er en liten moderne vedovn med glass som er produsert i gammelt klassisk design. Den har et stort flammebilde med innsyn fra tre sider.


NOK 23900,-

Detaljert varebeskrivelse

Et utmerket valg for dagligstuen, hytten eller sommerhuset. Victoria er en moderne støpejernsovn produsert i gammelt klassisk design. Den har et stort flammebilde med innsyn fra tre sider. Brennkammeret er innredet med vermiculite og er utrustet med CB-teknikk (Clean burning), noe som innebærer en miljøvennlig forbrenning. Vedovnen har også kokeplate på toppen, slik at du kan holde kaffen varm etc *.
Den kan fås med eller uten sidevinduer. Avstand til brennbart/brannmur minskes om man velger uten. Man kan også få med sidevindu på en side. Dette har en ekstrakostnad på 2.500 kr (inkl mva).
Ovnen finnes også i høyde 1,25 m - Trykk HER for å lese om den.


Tekniske data:

Høyde:101 cm
Bredde:42 cm
Dybde:39 cm
Vekt:90 kg
Virkningsgrad:82 %
Effekt:3-5 kw
Vedlengde:33 cm
Tilkobling:Bak/bak-opp
Røykrør dimensjon:ø 120/125 mm
Tilkoblingshøyde (senter røykrør):71 cm
Mulighet for frisklufttilførselJa
Min. avstand til brennbart side
45 cm
Min. avstand til brennbart side u/glass25 cm
Min. avstand til brannmur side
20 cm
Min. avstand til brannmur side u/glass
10 cm
Min. avstand til brennbart bak
15 cm
Min. avstand til brannmur bak
5 cm
Miljøgodkjent:
NS 3058/59


*Merk: Mens kokeplaten på denne vedovnen gir nok varme til å holde drikker som kaffe varme, er den mindre effektiv for  matlaging sammenlignet med eldre ovnstyper. For de som ønsker å bruke ovnen regelmessig til matlaging, anbefaler vi å vurdere en vedkomfyr som er spesialdesignet for dette formålet.